collage_object

Klubbmöte 2012-10-29

Fria aktiviteter

 

Det här tycks vara populärt. Kl 18.05 räknade jag till 18 pers och fler kom senare, snart är vi väl tvungna att sälja biljetter??? Några av dem som kom var dessutom yngre än 65+,

bara det är värt att notera. Annars var det väl som vanligt, kaffe och allmän trevnad. Men säg den glädje som varar beständigt, redan kl 18.30 började bildtemat för kvällen:

 

 Julkort

 

Kameran ljuger ju aldrig säger man ju, det kanske är sant, i stället använder man bildbehandling som ersättning, för här visades minsann att en sommarbild behöver inte alls vara en sommarbild, lätt kan man förvandla den till en vinterbild med snöstorm. Hur? Man trycker först på.......och sedan på........och slutligen sparar man ned ned ....... Fotoshop CS6 under ledning av Överstefuskaren Hasse Lager. Han visade hur man hyfsat lätt kunde göra vinterbilder även om man inte hade några. Hade man några, visade han hur det gick till att lägga på text och diverse applikationer, för att förvandla det till ett julkort, som han visade med Alices och Nathalies bilder!


Som bonus visade Joachim bilder från ljusshowen i Alingsås. Snyggt.

Snyggt var det också med Svens bilder med "musselbåtar" som landade sin fångst.

Inte Alice och Natalies bilder att förglömma, också snyggt!!!

 

Kvällen avslutades med att Karl visade 2013 års kalender, med bilder från Lilla Edet,

fina bilder från en svunnen tid. Jag tyckte den var bra, vad tyckte ni??

 

/ Lilliz

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-