collage_object

Måndag 2013-02-18

 

Aktivitet: Fritt

Bildtema; Vadare.

 

Visste ni att idag och hela veckan är det helt lagligt och gratis att ladda ner Photoshop och använda som man vill. Jo, det är sant. Enda kruxet är väl att detta är den första utgåvan som kom ut, 1989!

 

Eftersom början av kvällen var fri, bildades det genast små grupper som idkade social samvaro. Om jag inte tar allt för mycket fel, handlade det mesta nog om vårt grupparbete.

 

Till slut blev det så dags för kvällens bildtema, nämligen Vadare. Man brukar ju säga att det normala har vida gränser och det hade det ikväll. Ont om vadare var det gott om, om man säger så. Nåt annat som var gott, var kaffet.

 

Jodå, vi fick se några vadare också, liksom härliga vinterbilder, en hund, andra fåglar, turister från Egypten (Nilgåsen), bilder på vattenfall, bilder utan vattenfall, en ö i en sjö m.m. och inte att förglömma en BADARE i gyttja.

 

Efter detta visades ett bildspel från västkusten. Plus för att ortsnamnet stod i nedre höger

hörn på bilden. Har ni tänkt på att skärgården norr om GÖTEBORG har röd granit, söder om Göteborg är den grå. Många härliga vyer och fin musik. Det var nästan jag önskade vi hade båt.

 

Vad har vi lärt oss ikväll då? Jo, att variation aldrig är fel och att bildspel

med musik är helt rätt, tycker i alla fall.............Lilliz

Brigitte Hübner
Fredrik Jensen
Hasse Lager
Jürgen Lukas
Kerstin Magneson
Klas Larsson
Leif Antonsson

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-