collage_object

Senaste inläggen

Måndag 5 oktober 2015

Senaste kommentarer

Efter sedvanligt lokalskvaller  (det som kallas akademiska kvarten) denna måndagskväll när hösten knackar på dörren, fick vi information från ordföranden, t.ex nästa veckas bildtema, ljus och speglingar. Skall bli spännande att se de bilderna. Vidare att det är fotoutställning i Grästorp 5-10 oktober, ljusfestival också denna vecka och sist men inte minst FOTOKURS. Adobe Elements är ju intressant för många, dels för att det inte är lika omfattande och krångligt som Adobe Photoshop, dels för att det inte kostar som två månadshyror för en tvåa. Kursen börjar onsdagen 14 oktober kl 18.00. Tänkt att hålla på till 20.00. Sex gånger. Ledare Hasse Lager. Sedan kaffe och hembakat som Kerstin bjöd på.

Bildvisning var det naturligtvis också, Hasse visade hur man skådar en älg i vitögat. Väldigt vad långa ögonfransar den hade. Efter detta fick vi se svenska soldater för länge sedan, gissningsvis 1700-tal, fastän nu.

Sport är vi inte bortskämda med, inte amerikansk fotboll i alla fall. Nu fick vi se ”fighting faces” hos ett antal 15-16 åringar som hade fångats så man riktigt såg hur adrenalinet flödade. Sist var det några fåglar, en båt och en röd måne från 2003.

Denna kväll var det inte så många bilder så det blev en stund över för allmänna fotodiskussioner som t.ex hur man lyckades ta just den bilden, eller varför det inte alls blev som man tänkt. En mysig kväll på fotoklubben tycker i alla fall

                                            …………..Lilliz

 
Hasse Lager
Joachim Werder

Arkiv

Leif Antonsson
Lilliz Nyström

Länkar

Etiketter

-

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-