collage_object

måndag 22 februari 2016

Färska bullar kaffe, utbildning och bilder, kan det bli bättre. Kvällen började med att Joakim repeterade grunderna i att skapa bildspel i ProShow Gold och Producer. Förstår inte varför det ser så lätt ut när Joakim utbildar oss och sen när man kommer hem? Kan det ha något med minnet att göra, i alla fall så antecknade jag denna gång så pennan glödde.
Utbildningen är i alla fall suverän och jag tror både vana ”bildspelare” och vi som just börjat, lärde sig något, tack för det.
Sen blev det bilder där Hasse visade flera snitsiga ramar tillverkade i Ps, snyggt. Själv hade jag jobbat lite mer med några av mina bilder och åtminstone så tycker jag själv att jag lärt mig. Alf hade sedan verkligen hörsammat utmaningen om att visa bilder och visade en fin kollektion med allt från älgar till holländska drakar och tulpaner, vi njöt och drömde om sommar och resor.

Månadens bild.
I samband med detta så började vi ett nytt sätt att plocka fram månadens bild. Ulrika och Alf har som bildgrupp ansvaret för detta, men vill nu bjuda in oss att delta.

Reglerna är så här: Under måndagsvisningarna skriver du som vill, upp den eller de bilder du tilltalats mest av.Bara ett namn och en kort beskrivning av bilden exvis.  ”Hasse svan i ram” eller ”Alf de rödaste löven” eller ”Leif vallmo”. Du lägger det anonymt i vår låda och sedan när månaden är slut så blir alla dessa röster ett stöd för bildgruppen när de utser månadens bild.
 
Tips om fototillfälle.
Ett ytterligare nygammalt initiativ. Vi kommer som fast punkt varje måndag tipsa varandra om aktuella fototillfällen, naturställen, evenemang eller vad det nu kan vara. Blir det bra så blir det också en blänkare på hemsidan. Eventuellt kan det leda till att några intresserade planerar en gemensam utflykt.
 
Vid pennan Leif 
Alf Wulff
Hasse Lager
Leif Antonsson

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-