collage_object

måndag 9 oktober 2017


Arbetskväll på klubben.  Men först otroligt fina bilder med skärpan där den skulle vara skärpdjupen likaså och bakgrunden vackert bortonad och så snyggt komponerade bilder. Nu har vi nivå på våra bilder verkligen.

Vi fick se Alfs blommor och fjärilar, Lars fåglar bland annat en bergfink som döptes om till gråsparv under kvällen men vad gör det bilderna var jättefina. Rally aktion bilder av Göran och verkligen annorlunda vyer över Lilla Edet fångat av Roger på Uxås berget snyggt.

Som avslutning fick vi sen se Thomas nattvanor som resulterat i spännande bilder på Uddevallabron, man kanske inte skall sova genom nätterna,  i alla fall mycket snyggt och professionellt hanterat.
 
Före det hade vi ett diskussionsunderlag om fullformat kameror kontra APS  formatet, där vi försökte se vad som verkligen var att hänföra till formatet inte bara att fullformatarna oftast  är respektive märkes "top of the line".
 
För framtiden så har vi nu klart vår första föredragshållare under november angående gatufoto och tanken är ju att vi skall få lite nya influenser och inspiration, mera detaljer kommer.
 
Och inte minst vår kalender följer plan efter ett oroligt jobb och engagemang av Karl och Roger med flera och går snart i tryck.
 
Kaffet var gott även från nya kokaren som Martti fixat så det kunde inte var bättre.
 
Med bläck i pennan / Leif

 

Alf Wulff
Göran Thobiasson
Lasse Lohman
Roger Sjöblom
Thomas Thuresson

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-