collage_object

Måndag 3 december 2018

Bilder, utställningsprat och planering för våren.
Som vanligt bilder av hög klass, allt från skumfest eller snarare skum i fontäner och bilder från den härliga julbordsfesten. Sen blev det mörker i bilderna allt från Göteborg by night, lite uppifrån och ensnurrande fcklampa. Ja tycker det är så härligt när man vågar ta ut svängarna både i kamerateknikoch i ovanliga motivvinklar. Det är både kul att se och inspirerar och det är ju så vi önskar från bildvisningarna.
Detta kommer igen även under vårens bildvisningar där vi dels kommer ha en del för bedömning och kommentar för den som vill och sedan denna härliga mängd av bilder gärna med en liten tanke om vilket tema man har i huvudet när man ställt samman sina bilder. Sen blir det föredrag och vi planerar också några uflykter och där verkar fotomuseet Abecita i Boråsvara ett mål. Självklart blir det också utbildning både i efterbehandling och kamerateknik och som en sista verksamhet ger vi också utrymme för att skriva ut bilder för kommande utställningar. Bland utställningar kommer vi att synas på ”planket” vid Göteborg kulturdagar, där vi kommer att boka vår meter och så hoppas vi att det inte regnar, men det gör det så sällan i Göteborg eller?
Sen har vi hittat den ultimata utställningslokalen, 25 meter vägg med nya upphäng-ningsbrädor möjlighet till bildspel och kaffe med dopp?!
Vi skall förståss ha vernissage i vår klubb lokal när vi snyggat upp den framåt våren en helg de ni! Och då skall vi se tlll att vi verkligen syns, säkert både annonsera och sen visa ner besökare till vår lokal.
Hela planen för våren kommer vi att lägga ut på hemsidan så fort den är lite mera färdig men alla kommer också att få en fylligare version i mailen och sen skall vi se den som en ram och målsättning som själklart både kan och kommer att justeras efterhand.
Det var allt från en som vanligt trevlig kväll och vi ses en sista gång före Jul måndagen 10 december.
Bakom tangenterna Leif.

Klas
Hasse Lager
Lasse
Martti
Ulrika

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-