välkommen till lilla edets fotoklubb

Vi är cirka 50 medlemmar och verksamheten omfattar numera endast digitalfotografering och bildbehandling, samt att vi från och med 2012 ansvarar och driver Fuxernaskolans observatorium, vilket innebär möjligheter till astrofotografering för den intresserade.
Vi agerar också jury för andra fotoklubbars bildtävlingar och har givetvis egna tävlingar. Utställningar av klubbens bilder förekommer också.
 Kursverksamhet, fasta kurser och fortlöpande utbildning, bedrivs också, där du kan lära dig ta bättre bilder. Fasta kurser hålls inte regelbundet, men finns det tillräckligt många intresserade, drar vi igång.

Du är välkommen att besöka oss i vår klubblokal måndagar 18.00-20.00. Vi håller till på källarplanet i samma hus som Fuxerna förskola, bakom gamla stationshuset, Järnvägs-gatan,. Du behöver inte vara "proffs" eller ha "proffsutrustning", alla kameror duger, tänk på att den bästa kameran är den du har med dig, ditt intresse för foto och bilder är fullt tillräckligt. Du kommer att få rikliga tillfällen att diskutera bild och på så sätt träna ditt bildseende.

Det här innehållet ska hjälpa dig att komma igång. Du kan lägga till, ta bort eller ändra allt. På hjälpsidorna kan du läsa mer om alla funktioner som Hemsida24 erbjuder.

tfn: 012–345 678

(vardagar mellan kl. 8–16)

e-post: kontakt@exempel.se

besöksadress: Storgatan 1, Staden