Lilla Edet Mässa 2019

Ett deltagande med väldigt lyckat resultat!

Alf, Martti och Lasse byggde, valde och hängde bilder. Sedan stod Alf, Martti, Klas, Kerstin, Göran, Lasse och jag i montern och pratade för klubben.

Med den korta tid och de resurser vi arbetade med, bestämde vi oss direkt för att vårt mål denna gång skulle vara att synas och söka få flera nya medlemmar. Bästa montern fick anstå. Sen var det så att vi uppenbart ändå fick en hel del röster på montern.

Om vårt mål lyckades, ja verkligen! Vi pratade med mellan 10-15 riktigt intresserade och förhoppningsvis framtida medlemmar. Under de tre mässor jag där varit med, har vi aldrig haft sådant intresse och troligen får vi besök av några av dem redan nu på måndag. Men det kommer säkert fler intresserade senare. Som en ytterligare bonus så sålde en av våra fotografer sin bild!

Det här gav mersmak och vår egen kreativitet sprudlade. Hur kan vi bli ännu bättre och det satsar vi på till nästa gång.

Tack till alla medverkande och ni som bidragit med bilder och bildspel.
Leif

Lilla Edet Mässa 2011