collage_object

måndag 15 februari

Stackade och stackars amaryllisar, granna grönsiskor, runda isflak och isflak som trasiga glasskivor och 12 åringar som spelade basket. Med andra ord som vanligt en mångfald av fina bilder som visade vår bredd i både bild och teknikkonst.

Men vi började med Hasse som visade hur man hanterar RAW konverteraren i såväl Elements som CS6. Vilken lärdom, och igen det jag personligen sätter så högt är beskrivningarna av arbetsmetoderna. Nu finns det snart inga ursäkter för ”nåja” kort det är ju verkligen inte så svårt att fixa till dem, men ändå med respekten att ju bättre det är från början ju bättre blir resultatet.

Arbetstemat under kvällen var annars bildspel där några av oss kollade våra alster mot magister Joakim. Just det här när någon som verkligen är ”expert” på bildspel, på bildbehandling mm delar med sig av sin djupa kunskap det tycker jag är klubben när den är som allra bäst. Jag, och jag hoppas många av oss, blir inspirerade och känner att vi utvecklas, verkligen bra. Dessutom fick vi på stående fot ett löfte om en repris om bildspelsgrunderna nästa gång, super!

Utmaning för nästa gång blir att vi siktar på att vi alla visar något arbetsprov på vår fotokonst nytt som gammal allt är ok.

Så mycket på gång att vi nästan glömde kaffet och pepparkakorna som till slut fick oss att återfå värmen. Nästa gång skall elementet ha varit på !

Vid pennan Leif 

Hasse Lager
Klas Larsson
Leif Antonsson
Lilliz Nyström
Roger Sjöblom

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-