Karoline avgår som sekreterare

Karoline Porwoll avtackas på Fotoklubbens årsmöte av ordförande Roger Sjöblom, Foto Martti Henttunen Karoline Porwoll avtackas på Fotoklubbens årsmöte av ordförande Roger Sjöblom, Foto Martti Henttunen

På årsmötet 1998 valdes Karoline som sekreterare, under ledning av ordförande Tage Lindell. Har sedan dess varit klubbens sekreterare och hon har varit mycket uppskattad. Ett stort arbete har Karoline lagt ner och styrelsen vill än en gång tacka för denna tid och vi önskar henne lycka till med sina studier och i allt övrigt.

Nya ledamöter i styrelsen blev Sven-Olof Lilliz Nyström som sekreterare och till styrelseledamot Hasse Lager.

Den nya styrelsen finns under fliken Om klubben