collage_object

Måndag 2013-02-11

Workshop FTFB, tema och bildspel

 

Jag hann inte räkna dem alla men en bit över 20st var vi definitivt. Vi hade knapp kommit dit förrän arbetet var i full gång i alla grupperna. Det fotades och blixt och fotolampor lyste upp källaren. Det diskuterades kring bildredigering och andra smed planer för vilka motiv man skulle jobba med. En kort presentation av kvällens aktiviteter finns att läsa här

 

Ja det var knappt vi hann dricka kaffe, vilken entusiasm!

 

Kvällen avslutades med lite bilder. Klas visade ett porträtt och en bearbetning som verkligen skapade dramatik i bilden. Dessutom ett urval fina bilder på jobbare och miljö vid bygget av 45 an. Jag visade några från tidigare arbetsmiljöer och den nuvarande, flankerad med dammsugaren och skurhinken.

 

Som ytterligare grädde på moset fick vi sen se två fantastiska bildspel. Rogers "Måsungar" med bilder insamlade under en månads tid och mycket smakfullt ackompanjerat med "Öppna landskap" och sedan "Ta mig till havet" och fattade jag rätt stod ytterligare en Sjöblom för den fina sången.

 

Sedan Klas om "Inlands nedläggning" där de allvarliga ansiktena när man fått slutligt klart att det skulle läggas ner gav ett djupt intryck, snyggt fångat!

 

Och visst jag tror vi "konkade" ner ännu mera utrustning denna gången!

 

/Leif

130211 i Leif Antonssons måndagsportfölj
130211 i Klas Larssons måndagsportfölj 130211 i Klas Larssons måndagsportfölj

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-