collage_object

måndag 11 april 2016

Efter den sedvanliga kvarten begärde ordföranden ordet och beskrev med hjälp av några kända konstverk gyllene snittet, ett sätt att komponera bilder, ett sätt som inte är exakt, man skulle kunna säga att det har vida ramar, poängen är ju att bilden skall andas harmoni och leda betraktarens blick in i bilden. Sedan mässade Leif om Lilla Edetmässan vilken gick av stapeln sistlidna lördag och söndag. Fotoklubben fick även i år godkänt av företagarföreningen för sitt engagemang. Klart var i alla fall att vi hade mässans renaste monter.
Bildvisning hade vi också så klart, bl.a. visade Tomas häpnadsväckande solnedgångar från kusten, Joachim hade med sig bilder från ett ödehus där taket rasat in och golvet var på god väg att falla isär. Men två styck kakelugnar fanns kvar i vad som syntes gott skick! Hasse gick ner på detaljnivå, antennkabel och kopplingsdosa bl.a.
Bilder från mässan visades också några stycken, konstigt nog var det nästan alltid en fotoklubbsmedlem närvarande någonstans i bilden. Så hade vi besök också, av en fotointresserad dam som ville titta på vad vi höll på med på måndagskvällarna. Naturligtvis drack vi kaffe också, med dammsugare. Gott! En stunds småprat hann vi också med. Säkert berättades en och annan historia som fick mungiporna att dra sig uppåt, hoppas vi får höra mer nästa vecka, tycker i alla fall……..Lilliz
Hasse Lager
Leif Antonsson
Thomas Thuresson

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-