collage_object

måndag 12 mars 2018


I motsats till förra måndagen kom det mer än dubbelt så många till kvällens faciliteter. Men bilderna var ungefär lika många (eller få) om man så tycker. Som vanligt informerade Leif om kommande aktiviteter, ny hemsida bl.a.

Sedan blev det ”Jubel i busken”. Jaja män. En serie bilder med snötema och rara småfåglar av Hasse Lager. Sen blev det inte mer. Av Hasses bilder alltså.

Joakim tog vid, också han med ett bildtema, nämligen två, bildtemat handlade hela tiden om tvåsamhet, utom möjligen i slutet, där ett brölloppspar figurerade, vigseln lär ju betyda att ”de tu blir ett”, så för säkerhets skull var de med på två bilder.

Lars var ”nästa man till rakning” och visade hur härligt grönt det kan vara i mars trots att marken är helt snötäckt. Ett härligt porträtt på en gräsandshane med glittrande grönt huvud, bland andra bilder.

Thomas hade varit i Nolhagaparken i Alingsås. Svinbra bilder på fläckig gris t.ex. Och liten get. Så blev det ett hopp till Vänersborg ”by night” där Thomas tog årets första kanonbild, ni vet de där kanonerna vid kyrkan, plus lite smågodis, röda lysande hjärtan upphängda i träden t.ex.

Kaffe och kaka intogs under diskussion om allehanda ting runt om foto, bildbehandling, datorer och dylikt. En ganska hyfsad kväll tycker i alla fall

…………Lilliz

Hasse Lager
Joachim Werder
Lasse Lohman
Lilliz Nyström
Thomas Thuresson - Nolhaga Alingsås
Thomas Thuresson - Vänersborg

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-