collage_object.php

Vad händer på klubben ?

2010

Fotoklubben har haft sitt traditionella julbord. Under gemytlig samvaro avnjöts julbordets delikatesser.

En eloge till köksmästaren Klas samt Birgit, Göran, Nanette och Laila för den fina julmaten.

Jürgen Lukas visade ett väldigt fint bildspel.

Årets Lefkare blev Karl Schörghofer.  Ett nyinstiftat pris som utdelas till en medlem som gjort en speciell insats under året. Karl har med oförtröttlig energi redigerat och designat 2011 års kalender.

Lotterivinnare från vänster Roger, Ann-Britt, Dzintra och Alf.

Fotograf: Martti Henttunen

/Roger

Läs hela inlägget »

Då var vi igång med arbetet med den nya hemsidan. Detta är det först inlägget i bloggen/aktivitets sidan.

/Mikael

2010

Jürgen Lukas visade ett väldigt fint bildspel.

Lotterivinnare från vänster Roger, Ann-Britt, Dzintra och Alf.

Fotograf: Martti Henttunen

/Roger