collage_object

måndag 13 oktober 2014

Stor kris i fotokällaren, fem sex sju skopor kaffe och sen, kaffet var slut! Men vad fixar inte handlingskraftiga LEFK-are, en blixtutryckning till Boströms så var problemet löst.

Sen blev det lite mera ordning och vi började med diskussionstemat. Vi pratade hur våra kameror egentligen mäter ljus och hur olika inställningar kan ställa till det om man inte vet vad man gör.

Jag hoppas det gav en del funderingar i alla fall så fick jag en hel del uppfräschad kunskap när jag läste på för introduktion av ämnet.

Senare visade och berättade Jürgen för oss om skillnaden mellan bara en bild och en bra bild.  Allt avslutat med en handfull otroliga bilder på allt från björnar till fjäll, medan vi funderade på vad Jürgen har som inte vi andra har och nu vet vi bl.a. ”tålamod”.

Men det var inte nog med det, sedan blev det bildvisning med ännu mera fina bilder. Vi fick som vanligt se en bred kollektion av allt från broar och slussar till en nyfiken katt, men det som tog priset var nog ändå vägvisningsskylten till LEFK på älvbron, hade ni sett den? Gissa vem som var pappa till den, Hasse förstås.


 Vid pennan Leif

Rune Pettersson
Martti Henttunen
Klas Larsson
Hasse Lager
Alf Wulff

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-