collage_object

måndag 27 februari 2017

Bildkväll, bilder skapade av glädje och visande glädje och så bilder på sniskan!
Det sista syftade förståss på veckans, eller årets, händelse–den kantade båten i ingången till slussen. Jag tror vi är överens om att det verkligen är skillnad på  "tidningsbilder" och fotografbilder, så en honnör till er som skildrat med klass!
Sen fick vi se de första vårblommorna, fåglar, fina ekorrar och katter fulla med glädje och som avlutning världens finaste skog dvs Hjärtum,  och inte bara det verkligt vackra och uttrycksfulla bilder skapade och presenterade av Ralf. I övrigt tack Alf, Hasse, Kerstin, Roger och Thomas för sevärda bidrag och inte minst den visade glädjen i att med kamera dokumentera och kunna dela med sig av guldkornen i vardagen.
I ett avslutande magnifikt bildspel av Joakim fick vi se "broarna i Västerlanda County" med omnejd, utsökt. Ingenjörskonst från kanske över 2000 helt otroligt och skildrat med dagen ingenjörskonst.
 
Vi håller också på att arbeta fram ett sätt att konstruktivt och med respekt för varandra kommentera och utrycka oss om bilder. Vi kommenterar bilder, bryr oss inte om teknik. Försöker se vad bilden utrycker och vad som var fotografens avsikt och utgår från vår eget tyckande och försöker sedan att i första hand se det positiva i bilden. Vi kan säkert utveckla detta men nu kändes det bra.
 
Nästa måndag är det arbetsmåndag, våra omtyckta spontana lära och lära ut tillfälle.
Nu lägger vi till, med respekt för de som bidrar med så mycket kunskap och som förståss gärna vill vara lite förberedda, att vi lite löst pekar ut några ämnen som vi gärna vill hantera.
Denna gången blir det fokus på blixthantering, upplättning mm, skapa ljudfiler,  skapa ramar i PsE och så förståss datastuga. Joakim, Hasse och Ralf drar och jag själv stöttar i "datastugan".
 
Vi hade också glädjen att se en ny medlem på plats, så välkommen Piotr och det skall bli spännande att se vem du är som fotograf
 
Kvällen var välbesökt och kaffet var som vanligt gott!
vid pennan / Leif
 
 

Alf Wulff
Hasse Lager
Kerstin Martinsson
Ralf Abrahamsson
Roger Sjöblom
Roger Sjöblom
Thomas Thuresson

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-