collage_object

måndag 23 mars 2015

Ännu en ”arbetskväll” på klubben med bildbedömning och nu var det kollage klassen av Hyssna fotoklubbs fyrklubbstävling. Visst är det inspirerande att se andra fotografers bilder! Börjar det inte kittla att tävla själv ?

Sen bestämde vi oss för att anta erbjudandena att dels ställa ut i Fuxerna kyrkan med början efter midsommar och i biblioteket med början vecka 18, dvs kulturveckan i kommunen. Göran blir vår utställningskommissarie i första hand för biblioteket, medan för Fuxernakyrkan så får  flera av oss hjälpa till. Hasse är som vanligt vår pålitliga printeroperatör.

Medan många av oss kommenterade bilder passade våra bildbehandlings specialister på att titta på ett av de guldkorn som Ralf hittat, detta handlade om att skärpa upp bilder.

Vår nya Facebooksida är strålande och tekniktipsen från Ralf bara strömmar in, men fortfarande oklart om sidan fungerar som den skall, men vi jobbar på det!

 Men det är inte en måndagskväll på klubben utan bilder.  Alf demonstrerade att genom att behärska bakgrunden så blev bilder av hans amaryllisar så olika. Mera ”spåren efter” nu efter senaste stormen. Nytaget var årets första blåsippor. Självklart var det också flera bilder från solförmörkelsen och bla en härlig bild med alla våra astronomi intresserade fotografer på plats i observatoriet .


/tack för i kväll och vid pennan Leif
 
Alf Wulff
Hasse Lager
Martti Henttunen
Roger Sjöblom
Ulrika Eriksson

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-