BILDRESERV FÖR UTSTÄLLNINGAR

Hej alla glada fotosugna medlemmar. Visst skulle det väl vara roligt om just din bild

blev uttagen till utställning, därför vill vi gärna ha en bildreserv och en bilddatabasför detta ändamål.

• Pappersbilder skall vara i A3-format och lämnas på fotoklubben som står för ram, själva bilden med passepartout står den enskilde för. Ju fler bilder du lämnar in desto större chans att den kommer med på någon utställning.
  • Ett annat alternativ är att du mailar din digitalbild till Karl Schörghofer så läggs den in i en databas avsedd för utställningar. Om den sedan blir uttagen så kontaktas du för samtycke och utskrift .