Uflykt till Västra Tunhem...

Först tog vi en runda i ekskogen - Jürgen, Fredrik, Ralf, Joakim och Karl. Sedan var kalkstenbrottet vårt mål, där det blev lite "discobelysning" och dans, men utan musik - alla var stelfrusna och försökte hålla värmen, bara inte Jürgen - jag fryser inte, menade han! Vi bet ihop och fortsatte till Byklevsfallet.
Avslutning på Bergagården med korvgrillning, kaffe och kaka. Detta, tillsammans med en hel del bra bilder, gjorde utflykten till en lyckad tillställning, trots 12 minusgrader!