Klubbmöte 12-04-02

Program och tema kväll, och temat var vårtecken.

Kerstin visade fina blombilder med kunniga och trevliga botaniska kommentarer. Tänk vad mycket mera värde det blir i en bild när den åtföljs av en berättelse.

Christer visade bilder på sin stora "vårkänsla" sin Harley Davidsson Electra. På en bild fanns till och med kompisens V-Rod speglad i luftfilterkåpan, snyggt!

Lite munterhet orsakade Leif's bild på vitsippor och scilla i ett Jägermeister glas där en sippa slokade, hade den fått för mycket kanske.

Karl visade en kvällsbild på änder i isigt vatten både i original och sedan bearbetad och bad om våra synpunkter, de blev att vi tyckte att originalet tveklöst var bäst och att det var en uttrycksfull och välkomponerad bild.

Christer visade flera instruktiva bilder på hur man hanterar skärpa och skärpedjup i bilder. Han visade att man genom att lägga skärpan på olika ställen, kan skapa helt olika känslor i bilden. Det är fin kunskap, som han förmedlar på ett trivsamt sätt och vi ser fram emot mera av den sorten.

Sen instruerade Klas som vanligt gemytlig och instruktiv i hur man skär en passpartou, och Kerstin fick sin bild inramad som demo, oj vad fin den blev.

Kvällens penna / Leif