Klubbmöte 2012-05-07

Speglingar, 3D effekter, bildspel och reseminnen.

Kvällen började med att Karl visade besöksfrekvenser på vår hemsida, höga och ökande siffror. En trevlig uppskattning av sidan som är mycket fin, lättnavigerad och välskött!

Sedan var det kvällens tema: speglingar och 3D.

Joachim, Klas och Martti visade jättefina bilder med speglingar i vatten av både människor och vegetation. Joachim tillförde en dimension extra "den 3 dje" med sina frilagda figurer och bakåtvikta bilder, mycket elegant.

Alf visade sedan ett tjusigt bildspel baserat på diabilder och sedan sina första digitala bilder, men visst var det något speciellt med dia eller hur.

Nästa bildspel var "Mellan Skepplanda och Hålanda" av Joakim en resa genom hela året med en härlig blandning av människor och natur, snyggt sammanställt och fina bilder.

Martti avsluta med en kollektion vackra intryck från sin Kreta resa.

En välbesökt kväll fylld av inspiration "kaffe i mörkret "och trevlig samvaro.

Kvällens krönikör/Leif

Kvällens bildtema: Speglingar & bilder med 3D effekt: