Klubbmöte 2012-08-20

Så var det full fart igen. Höstens andra möte med samma goa gäng i mörkret i källaren med var sin kopp svart kaffe.

Temat för kvällen blev riktigt blandat med allt från bröllop till björnar, men så många fina bilder.

Joakim visade helt utsökta och annorlunda bröllopsbilder från sin sons bröllop.

Kvällen avslutades med att Alf föreslog några fotoresor och valet föll på en "sälsafari" från Lysekil i mitten eller slutet av september som skulle kollas upp mera.

pennan för kvällen / Leif

Martti visade bilder och berättade om en natt i ett björngömsle i Finland nära Ryska gränsen, prata om närkontakt.

Alf visade sitt fantastiska bildspel och färska naturbilder och Manfred ett bildspel från Innerdalen i Norge med fina ljusspel över fjällen!

Själv hade jag några bilder från sommaren på vår fantastiska ö och gård, Bremsegården på Klöverön. Med var några bilder på våra minst 250 kanske 350 år gamla päronträd – skyddsvärda träd eller hur.