Klubbmöte 12-11-19

ÅRETS FOTOHÄNDELSE !

Så var det dags. Jürgen Lukas visade sitt fantastiska bildspel "I rävens rike" och klubblokalen var full till sista ståplats.

Ett mångårigt arbete som resulterat i en bedövande vacker närbild på naturen, från dess sängkammare, barnkammare till det grymma slutet i örnens klor. Allt inbäddat i stämningsbilder och naturscenerier som skulle gjort vilken naturmålare som helst grön av avund.

Det var också spännande att höra Jürgen berätta om tekniken bakom, från inmatning med kattmat och lockvisslor till kamerateknik, ledorden var tålamod och noggrannhet.

Vi fick se ett avtryck av en otroligt duktig och mångsidig fotograf.

BILDTEMA

Dagens tema, "bilder med historia eller bilder på historia", tar vi nästa gång tillsammans med det nya temat "ljussken".

/ Leif