Klubbmöte 2012-12-03

FÖREDRAG OCH FESTFÖRBEREDELSER

Ett gäng avvek till Stefan Edmans naturkåseri i Ström och får berätta om detta själva vid tillfälle.

Efter lite fotosnack så började vi andra fundera på, hur var det nu borden stod förra årets julfest?

En viss ledning hade vi förståss av fotona på hemsidan !

Sen flyttade vi bord och bar stolar och räknade platser och bar mera bord och stolar och räknade ...... allt med kaffekoppen i ena handen.

Till slut då den glada nyheten alla får sitta!

/Leif