Klubbmöte 2013-01-07

Bildtema: Övervintrande fåglar.

P R E M I Ä R

Det nya året började bra, med mycket folk som ville se och visa bilder på de fåglar som

ej flyttat till Kanarieöarna över vintern. Många fina bilder av många fina fotografer.

Den lilla Rödhaken t.ex., och så de som dök i vattnet, påpassligt fångat. Sotugglan, förlåt

Kattugglan som räddades från den heta skorstenspipan. Helt vanliga trädgårdsfåglar

och inte så helt vanliga rovfåglar med enastående skärpa. Bestämt tror jag att efter-

behandlingen av bilderna i något fotoprogram har varit fjäderlätt.

Några härliga bilder från Ramsvikslandet med sin röda granit fick vi också se. Jag vill se mera!

Eftersom temat för övrigt denna måndagskväll var fritt, bildades det små grupper som

berättade om julen, om just den platsen, om en nästan likadan plats, och har ni hört

vad han med vänsterörat har gjort?, för att inte tala om hur isigt det var i centrum

i förra veckan....kort sagt det som somliga kallar socialt umgänge och andra

för skvaller.

Men kaffet var gott! Tycker i alla fall........Lilliz.