Måndag 2013-02-04

Karl XII. Karl XII? Ja, Karl XII.

Karl XII och "kalabaliken i Bender" har ni väl hört talas om? I kväll fick man uppleva att det som var sagt förra veckan för denna vecka inte blir förrän nästa vecka. Kilovis med fotoutrustning bars hit för att sedan bäras hem igen, nästan oanvänd. Värmetekniskt fel antagligen, fel på ledningen t.ex.

Men slutet gott, allting gott, som kaffet.

Mr Lukas visade ett alldeles bedårande bildspel om rådjur. Hur man lockade fram dem med en pipa. Inte ens gömsle hade behövts. Stort plus för musiken, den stämde väldigt bra.

Efter detta var det dags för bildtema stadsvandring. Köpenhamn, Petra, Prag, några små byar och städer i Toscana, Italien, fick vi se. Snyggt. Många fina bilder.

Då vi hade tid över visade Klas bilder från bygget av nya E45. Av fyratusen bilder hade åttahundra sållats fram, det var några av dem vi fick se.

Var har vi lärt av kvällen då? Att kolla hemsidan, där står programmet! Nästa vecka, t.ex. måndag 11 februari börjar vi med grupparbetet FTFB, och det skall bli skôj!

Tycker i alla fall...............Lilliz

Göran Thobiasson