Måndag 2013-02-25

FTFB och tema vintersport

Oj vilken intensitet! Det plockades fram laptoppar i mängd på borden och sen satt ett tiotal människor i stora rummet, intensivt stirrande på skärmarna. Bilder putsades, bakgrunder byttes och det pratades lager, penslar och trollspön.

I ett annat hörn demonstrerades skärpedjup och bländare och vad de andra tre grupperna gjorde, det vet jag inte, jag var helt upptagen i min.

Men en sak är klar, vi har fantastiskt duktiga och engagerade lärare, sen gäller det bara att få det vi lär oss att stanna mellan öronen.

Hur många vi var vet jag inte men när det blev dags för bildvisning med dagens tema så blev det helt plötsligt fullt i lokalen, det kom folk ur vartenda hörn!

Sen blev det, "flygande bilar, flygande skidåkare, skoterbilder och så vildsvin, grymma, snälla och slött tittande på oss". Helt fantastiska bilder.

Sen gäller det att solen fortsätter att lysa över oss denna veckan, så vi får bra bilder till nästa tema "Vårtecken".

/vid pennan Leif

Göran Thobiasson