Måndag 18 mars 2013

FTFB och tema bil MC

Vilket engagemang, det var nästan så vi glömde kaffet ! I kväll var det datastuga och nu tror jag faktiskt vi börjar få lite känsla för bildbehandling. Intensiv tystnad inför läxarbete i en grupp och intensiva diskussioner i andra. Det här grupparbetssättet är ju lysande, man skulle bara vilja vara med i flera grupper. Kvällen tema "bilar och MC" visade sig inrymma mycket oväntat, från kreativa djurbilder till ansiktstatueringar i Photoshop.

Men förståss bilar, bilar och åter bilar, jag tror varje årtionde från 1910 fram till 50 talet var representerade. Men visst var de snyggare förr!

Allt åtföljt av underhållande beskrivningar om, bilar jag aldrig haft, veteranbilar, rallybilar och motorcyklar i tusental från Mälaren Runt och fyrhjuling som jag skulle vilja ha.

Gammal teknik, en karbidgenerator, inte xenon där inte, och cykeln utan gummidäck fanns det också.

Som vanligt en så gó stämning !

/vid pennan Leif

Hej!
Bilder från grupparbetet "FTFB"! Var det datakurs det var?

Hälsningar.......Lilliz

Foto - Lilliz Nyström