Måndag 25 mars 2013

Kvällen började med kaffe och trevligt prat och planer för fortsatta workshop.

Bildtemat regn och blåst, var inte det lättaste i det fina vårvädret, men vad gjorde det arkiven är stora.

Kreativiteten lyste och vi fick se både bildspel och konstfoton.

Reseminnen från Norge med bilder genom regnvåt vindruta och Höga Kusten bron genom ett filter av vatten.

Jürgen bidrog med dyblöta harar och en sjöfågel i superläcker färger och med glittrande droppar. Den som kan mera om fåglar än mig vet också vad det var för art.

Störtregn från taket på en stuga var ett annat "strålande" motiv.

En vårvandring genom Hjärtum var långt från temat men slutade i en Glad Påsk bild.

Vi avslutade kvällen med storröjning i mörkrummet, så nu är vi på gång!

/kvällens krönikör Leif

Brigitte Hübner - Video