Måndag 16 september 2013

Kvällen blev inte riktigt som den var tänkt: Klas berättade om utställningen på Folkets Hus under Kommundagen och att man från Folkets Hus sida var intresserad att ha kvar bilder på väggarna ett tag till och detta tyckte vi var glädjande!

Kvällens tema: Lär känna din kamera, tog ett något oväntat förlopp och vi beslöt att fortsätta detta tema nästa vecka!

Bildvisningen idag innehöll endast 11 bilder från 2 medlemmar, men det visade sig än en gång att mindre kan vara mera och en av det visade bilderna blev till skolexempel för bearbetning med ett enkelt bildprogram (Picasa) och de oanade möjligheter som ett gratisprogram innehåller. Ralf bjöd på en lättförståelig retuschering med hjälp av Picasa!

Nu var det så mycket info om bildbehandling att kaffet nästan blev kallt och vi orkade inte ta in mera, så vi beslöt att fortsätta genomgången av kamerafunktionerna nästa måndag.

\Karl

Alf Wulff