Måndag 28 oktober 2013

Hej alla fotovänner, det blev ingen måndag kväll på klubben dvs. det blev hemmakväll istället, inte illa det heller eller hur.

Vi nåddes sent av beskedet att andra aktiviteter på skolområdet blivit ombedda av LEIFAB att ställa in pga det förväntade ovädret och vi gjorde likadant. Vi gjorde vårt bästa att nå alla på telefon och vi tror vi lyckades.

Nu ses vi med nya krafter nästa måndag och det blev lite mera tid att fixa till bilderna!
Vi kör då med både det nya bildtemat, natur-årstider och det vi ännu inte visat kreativt, experiment mm och förståss som alltid ”nytaget”.

Så vi se i källaren på måndagkväll igen, välkomna.

Vid pennan/ Leif

PS

Kaffet var som vanligt gott, hemma !