Måndag 4 november 2013

Lite glesare i lokalen än vanligt, låg stormvarningen kvar kanske.

Men bilder fick vi se, Alf visade oss kronhjortar och härliga höstscener och Hasse sina husdjur dvs. fru ”Alces alces” med barn, ja just det älgarna, men det visst väl alla. Själv bidrog jag med ”en hacker i boet” och lite försök till experiment foto.

Vi avslutade kvällen med att titta på bedömningen av RSF stora fototävling och det var intressant att ta del av domarens synpunkter.

/ vid penna Leif

Leif Antonsson