Måndag 25 november 2013

Tjugoen tappra själar, bland dem vår ”asienkorrespondent” Richard, som vi inte sett på länge, hade tagit sig ner i klubblokalen denna småkalla novemberkväll. Mycket bilder och fina sådana också visades. Jag brukar inte nämna namn så ofta, men nu gör jag det. Magnus, Peter, Sonja, Anna.Greta och Malin. Så var det klart. Skämt åsido, U.E skall vi hålla ögonen på, Ulrika Erikssons bilder alltså (inte att förväxla med EU som är något helt annat) Hon visade några sköna bilder tagna med mobilen och med känsla för komposition. Roger bidrog med Skäggdoppingar i Ryrsjön, parning – ägg – ungar till imponerande sång av Bjarne Sjöblom!!! Hasse

lyckades förvandla natt till dag, mest förvånad var nog älgen. Kameran ljuger aldrig (kan man lita på Nikon?). Senare visade också Hasse ett bildspel, jag tror det hette ”Blåmesar i farten”. Från ägg till flygfärdiga ungar. Bildspel är faktiskt något extra.

Har ni tänkt på att det snart är jul? Vad är väl lämpligare att önska sig i julklapp om inte PHOTO. Photo by Karl Lagerfeld, finns som både parfym och eau de toilette. Om den luktar gott? Har påven en lustig mössa?

Smakar kaffe gott?. Jodå, den luktar hyfsat som svensken säger, och kaffet var ju gott, tycker i alla fall………..Lilliz

Alf Wulff
Göran Thobiasson
Hasse Lager
Kaja Laursen
Ralf Abrahamsson
Ulrika Eriksson

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Leif A » Klubbmöte 2012-11-12:  ”Jätte snyggt upplägg Karl ! Vi måste ha fotovärldens snyggaste hemsida !!!!”

  • Leif » Klubbmöte 2012-08-27:  ”""En bra bild ska kunna beröra, den behöver inte vara Sekniskt perfekt"" --- så ..”

  • Christer » Saisongavslutning våren 2012:  ”Det är alltid lika trevligt att komma till Färdsle med en gästvänlighet och värm..”

  • Christer » Klubbmöte 2012-05-14:  ”Vitbalans: Fotograferar du RAW spelar det ingen roll vilken vitbalans du har i k..”

  • Christer » Klubbmöte 2012-05-28:  ”Bildtema: Skärgård och öar, tre bilder kan man klassa som skärgårds bilder. Skär..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-