Måndag 2 december 2013

Årets sista möte blev ett arbetsmöte. Hösten lokalrenovering går mot sitt slut.

Vi ”kånkade” runt pryttlar och röjde upp i lokalerna så snart är vi inte bara en av de mest aktiva klubbarna, vi har också den snyggaste lokalen. Jobbigt nej då, med 36 villiga händer fördelat på 18 personer så var det lätt som en plätt.

Men det var bilder också. Vi började med en bild resa som täckte in allt från Asien till Upphärad.

Den innehöll höstanemoner, fåglar, barnbarn, juldekorationer, vackra speglingar, lågsniff över åkrar och Inland, eller resterna av det.

Det är så glädjande att så många bidrar med sina bilder. Vi inspireras och lär oss.

Avslutningen var ett magnifikt bildspel signerat Jürgen som återigen visade vilken otroligt mångsidig fotograf han är. Naturbilder och konstbilder ja jag saknar ord. En och annan muttrade efteråt, vill någon köpa min kamera, fast egentligen känner man det motsatta, jag måste pröva jag med.

vid pennan / Leif

Alf Wulff