Måndag 20 januari 2014

Så var vi igång igen, fast mera. Hur menar jag då? Jo, vi tänker arbeta mera med vidareutbildning i Västra Götalands billigaste fotoskola. Var någonstans får du allt detta för ynka hundrafemtio spänn, tvåhundra för en hel familj? Teori och praktik, bildkomposition, beskärningsteknik, kamerateknik( både kompaktkamera, systemkamera och mobiltelefon) att se motiv, fotoexkursioner m.m. Som om detta inte är nog, under hela 20 måndagar (c:a), man har hela tiden tillgång till någon att fråga, både mer erfarna och lite mindre erfarna. (Alla kan inte allting, men alla kan någonting.) Vi har faktiskt några väl dokumenterade experter att tillgå. Bildvisningarna är ju resultatet av vår utbildning, det får vi heller inte glömma. Så min vän, betala medlemsavgiften snarast.

Kvällen för övrigt innehöll diskussion om just detta, utbildning. Nästa måndag t.ex. kommer Ralf att ge oss en genomgång av Picasa med grundläggande bildbehandling. För övrigt fick vi se bilder uppifrån och ner, ibland seriöst kommenterade och ibland med en humoristisk knorr. Joachim visade ”Göteborg”, ett litet bildspel från just Göteborg (och en bild från Mölndal) med både dag- och nattbilder. Härligt. Ser gärna mera sådant. Å kaffet då? Gott naturligtvis,

tycker i alla fall.............Lilliz

Video av Joachim Werder