Måndag 3 februari 2014

DA CAPO blir det efter den här!

Det skulle bli instruktion av Joakim om Adobe Elements, men programmet låg inte där det skulle på datorn så av det blev inget. Repris med program kommer ;-).

Sen räddade Joakim ändå kvällen och bjöd på flera fina bilspel inte minst det senast om Göteborg och Mölndal. Så gör man bildspel!

Vi får se om vi efter Manfreds kurs kan nå upp till detta.

Bildspelsprogrammet ProShow Gold då ”Porschen” inte folkan som vi skall lära oss behärska senare kan vi som Manfred berättade köpa till ett minst sagt överkomligt pris och jag tror vi var sex eller sju som antecknade oss direkt.

Sen fick vi se bilder. Alf visade älgbilder som nästan var närbilder och fina scenerier från Götaälvdalen en del taget från Hjärtum förståss. Sven visade vackra smyckesbilder och visst är makro hans signum och dessutom supercharmiga barnbarn.

Kaffet och gemenskapen var som vanligt på topp
/ Leif

Alf Wulff