Måndag 10 februari 2014

Så var programmet plats och fungerade och Joakims demo av Adobe Elements blev äntligen av. Men väntar man på nått bra väntar man inte för länge. Vad lärde vi oss då? Jo man kan ju = skall jobba i lager i Elements och att man skall jobba metodiskt. Nu fick vi metoden demonstrerad! Ett avslutande råd var att alltid spara eventuell uppskärpning till sista handgreppet, effekten av detta försämrades annars.

Med lätt rodnad på kinderna måste jag tillstå att fastän jag jobbat mycket i Elements så inte har det varit så här.

Sedan skulle det pratas kamerateknik var tanken och lite blev det, men sen blev det bilder och bildspel istället. Vi får ta igen det en annan gång.

Kerstin bjöd på alldeles nytagna vårblommor och plötsligt var våren inte så lång borta. Som avslutning några fina bildspel av Klas och Joakim. Nu blev jag ännu mera förväntas full på ProShow kursen.

Nästa gång kör vi då ”Stora bildvisningskvällen” där vi hoppas att så många som möjligt bidrar med några av sina bästa bilder som vi tittar på och kommenterar.

/ Leif

Kerstin Martinsson