Måndag den 28 april 2014

Till kvällens bildtema visades bilder från årets vår, där det bl a fanns några höjdare i bildkomposition! Några av bilderna användes också som exempel i den följande orienteringskursen som handlade om bildbeskärning, samt om att lägga ihop två bilder till en utan att använda HDR. Hasse visade oss hur man gör detta och ledde oss igenom Photoshop’s underbara värld!

Kvällen avrundades med två bildspel, det ena av Hasse med bilder från rally i Rollsbo och det andra av Klas med gamla Edet-bilder.

En lyckad kväll med utmärkta bilder och kreativa idéer förutom en god kopp kaffe,

tyckte
\Karl