Måndag den 19 maj 2014

I kväll fick vi ett ”hemma hos reportage” från familjen Nötväcka, levererat av reportern Hasse Lager. Allt ifrån det modifierade ingångshålet, till sophämtning och matleveranser till de fem barnen.

En rävs liv och leverne fick vi också se. En härlig bildsvit av Roger Sjöblom. Från natur direkt över till storstad, Richard visade höghus från Asien, från fastlands Kina och Taiwan, där de tycks tävla om vem som kan bygga högst. Stor båt i älven, liten båt som blir omkörd av långtradare på bron visades också.

Lilliz
Lilliz Nyström