Måndag den 26 maj 2014

Vi fick vi se fortsättning på ”hemma hos reportaget” hos familjen Nötväcka. De fem ungarna hade hittat en gång till baksidan av trädet där de lämnade hemmet. Nu fick vi också se lite andra fåglar, Ulrika visade en kråka som lurade ut hur man bäst skulle komma åt maten i fågelmataren.

Bredfjällets natur med gammal fägata visade också liksom större hackspett (jag tyckte den var liten ändå). Flygande och sladdande bilar hade Göran fångat. Tänk vad bra det är med bilder från alla håll och teman. Eftersom detta var sista måndagskvällen för säsongen, trakterades de 14 medlemmarna som kom med TRE sorters kakor till kaffet, som smakade extra gott, tyckte i alla fall……………….Lilliz

Dzintra Lager
Göran Thobiasson