måndag 20 oktober 2014

VEM hade fixat kaffet? Flera av oss kaffedrickare tyckte nämligen att det var ovanligt gott. Ni vet väl att bilderna blir extra bra när kaffet är gott. Kanske ser de lika bra ut om man dricker te? Tveksamt. Det skall vara mellan te och fem i så fall. Emellertid fick vi, femton personer, se ett lagom antal bilder från olika ämnesområden, t.ex. svart katt i kolkällare, förlåt, svart älg mitt i natten, tagen med 12800 ISO, 1/15 dels sekund, bländare 2,8 och handhållet, det vill säga utan stativ, ett rostigt ”ankarspel” mitt på dagen, en motorcyklist som såg ut att upphäva tyngdlagen, vackra fågelbilder från Hornborgasjön, inte tranor, det finns ju andra fåglar där, och som grädde på moset, ett bekant lysande träd från Hjärtum. Kort sagt, en härlig blandning av bilder.

Nästa vecka är det tänkt att vi skall ta med oss kamerorna för att fota ute
om det är tjänligt väder, så redan nu kan ni ladda batterierna och smörja upp stativen, tycker i alla fall……………..Lilliz

Klas Larsson
Leif Antonsson