måndag 9 mars 2015

Ja så var det årsmöte igen och vi summerade ett innehållsrikt 2014 och tittade framåt.

Styrelsen blev nygammal, men lite mindre och vi riktade ett tack till de avgående, Lilliz, Klas och Kaja för så värdefulla insatser och hälsade Ulrika välkommen. Styrelsens olika funktioner publiceras snart i ett ”Styrelsen informerar”. Vi har sedan en uttalad målsättning för nya året att fånga in lite flera aktiva fotografer i området. Ett verktyg för detta är att bli ännu mera synliga. Hur ja det får vi prata mera om.

Men vad är en måndagskväll på klubben utan bilder. Joakim bjöd oss på ett magnifikt bildspel ”Bohuslän”, ett så vackert landskap och skildrat av en mästerfotograf, kan det bli bättre. Hasse visade sedan sitt ”bruksfoto” dvs restaurering av gamla pappersbilder och det spelade ingen roll om korten var vikta, isärrivna eller fläckiga det blev bilder i alla fall och man kan bara ana antalet timmar bakom.

Kaffe och ”dammsugare” och så var kvällen fullkomlig.
/vid pennan Leif