måndag 18 maj 2015

Sista kvällen med gänget och många var vi och hade kaffekalas med krans och dammsugare.

Sedan var det mycket jobb i lokalen, och många utskrifter till våra utställningar blev till, efter finlir av Hasse i Photoshop. Utställningarna kommer att bli fantastiska med alla fina bilder vi har. För första gången på länge har vi nu också ett bildarkiv att gräva ur. Stor tack till er alla som bidragit med bilder.

Susanne och Joakim arbetade med produktfoto på hennes alster och flera andra jobbade med bilder till sommarutställningen. Men som sagt vi fick också se kanske vårens bästa bilder. Kaja bidrog med ödesmättade bilder från Mostar, Kroatien.  Fredrik, Ralf och Alf visade både måndagsbilder och utställningsbilder. Sedan avslutade vi med ett bildspel ”Våren 2” av Joakim, som drog ner mycket välförtjänta applåder. Mitt minne av kvällen var nog ändå Alfs bilder som för mig har härlig ”diatouch”!

Vilken fantastisk avslutning på en härlig vår termin och så ses vi i höst med nya bilder och trevlig samvaro.

Med andra ord vi fick allt och goa samtal i kväll

/vid pennan Leif

Ulrika Eriksson