Måndag 21 september 2015

Det har varit en lugn kväll på klubben med en hel del frågor och svar över en kopp kaffe, men även en fin visning av naturbilder

Kerstin har hittat något så ovanligt som ett ”Tulpan”-träd i Italien. Kaja, Joachim och Ulrika visade som vanligt sin kreativitet i komposition och form. Alf visade extra fina djurbilder med bl a vildsvinskultingar, hackspett och fjäril

Till nästa vecka väntar en spännande visning med helt andra motiv med temat: byggnader och byggnadsdetaljer!

\Karl

Ulrika Eriksson