måndag 30 november 2015

Jaha, så var det dags. Säsongens sista ordinarie måndagskväll. En hel termin har strömmat förbi, åtminstone så här efteråt med ofattbar hastighet, vart tog tiden vägen? Många bilder har vi sett, mycket snack och en hel del ”verkstad” har det varit. Ordförande Leif talade om nästa termin, bl.a. om hur vi skulle lägga upp prog-
rammet. Klart liknande det vi haft i höst, vilket har fungerat bra, ser det ut att bli.
Sedan tittade vi på bilder, vad annars? Här kunde man se att några medlemmar gått kurs i fotobehandling. Så fick vi höra Jan Lindblad vissla till ett bildspel, han kunde vissla han, eller titta på ett bildspel med musik av Jan Lindblad. Vackert. Bägge två. Bildspel och musik. Bildspelets upphovsman var Roger, han kunde fotografera han.
Denna kväll drack vi också kaffe. Med pepparkaka. Gott!
Tid blev det över och den utnyttjade vi maximalt, små grupper bildades och det pratades och det pratades, ibland lågmält och ibland lite högre. Konstigt nog pratades det mest om foto och närbesläktade ämnen. Det
hoppas jag att vi får fortsätta med nästa år och till dess, om vi inte träffas innan, får ni ha en härlig varm och trevlig
G O D    J U L    och   G O T T   N Y T T   Å R ! ! !

tycker i alla fall……….. Lilliz

Lilliz Nyström