måndag 11 januari 2016

Så var vi tillbaka nere i vår källare igen. Nära nog fullt hus, samma goa stämning och massor av fina bilder.
Vi pratade om vårprogrammet och var eniga om att upplägget kändes både spännande och utmanande, så vi kör så. I år har vi alltså siktet att lära oss mera om bildskapande, komposition, harmoni mm och att bli ändå bättre på att fånga stämningar och känslor.
Ja bilder då, det verkade som julhelgen erbjudit rika tillfällen till bildskapande. Resultaten var bedövande. Hasse visade ett bildspel en årskrönika från Färdsle med nya fräcka grepp vid bildväxlingarna och så fick vi se Rogers natur årskrönika, båda helt magnifika.
Sen fick vi se dykdalber i älven så nu vet vi vad det är. För er som inte var med, så är det stolparna i älven med de gula utliggarna, som visar båtarna vägen. Ja sen var det allt från amaryllis, strömmande vatten, nyårsfyrverkerier i Trollhättan, till stämningsbilder över älven
Härliga och inspirerande bilder.
Vid pennan Leif

Alf Wulff