måndag 18 april 2016

Bilder massor av bilder av alla de slag. Ralf bjöd på en kollektion utsökta bilder där många var i det svårhanterliga fyrkantformatet, mycket imponerande.

Klas visade en samling härliga bilder av alla de slag från stora och små grävare till "huvudet på ett fat" eller snarare mitt i bordet och som avslutning fick vi sedan se ett bildspel om hus med "nya, gamla och mycket gamla hus" av bildspels-experten själv, dvs Joakim, makalöst. Var det allt? Nej då. Thomas Schnauzer såg vi och sen var det rallybilder både på och utanför vägen av vem då? Jo, Göran så klart och sen Ulrikas dokumentation av Edet- mässan med mycket fina monterfoton som säkert blir uppskattade av Kommunen tillsammans med alla andras härliga bilder. Det skall bli kul att lämna över dem.

Sen var det mera utställningsplanering där Göran och Martti drar lasset och sedan har Karl börjat planeringen av nästa års kalender.

Lite teknikdiskussion blev det också kring blixthantering, där efter en stund tipsen haglade med sammanfattningen: krångla inte till det, bara hem och testa! Så lätt rodnande gör jag det.

En härlig kväll som vanligt trots ett eländigt väder ute.
Under kvällen bestämde vi också att 16 maj blir sista klubbkvällen med gänget.
----------------------------------------------------
Vid pennan Leif