måndag 9 maj 2016

I kväll saknades vår ordförande, men i gengäld fick vi extra mycket gott till kaffet, vad sägs om sockrad bulle, kaka och en halv dammsugare, alla elva som var där tyckte det var gott. Så det så!
Bland de bilder som visades fastnade två fotografers verk särskilt hos mig, dels Hasses blommor, alla gula, i olika ”poser” (konstnärligt skall det va) alla mycket vackra såväl som solitärer som i massor, tänk att maskrosor kan vara så fina, för det var de, allihop, dels rödbilsrallyt från Trollhättan, bara röda bilar av varierande årgång, märke och storlek, nämligen VETERAN BRANDBILAR från hela Sverige, föredömligt dokumenterade av Thomas.

Lilliz
Ralf Abrahamsson