måndag 10 oktober 2016

Bäste klubbmedlem, vet du att fotoklubben fyller 40 år i år?  Det gör den! Så nu vet du!
Förutom att titta på vackra bilder och diskussion kring dessa, samtalade vi om, just det, måndagskvällarna. Skall vi fortsätta som nu, d.v.s. titta på bilder, dricka kaffe, diskutera? Eller som någon föreslog, titta på bilder, dricka kaffe, diskutera varannan vecka och varannan vecka någon slags utbildning, grupparbete eller liknande? Kom gärna med förslag!
Lokalernas utformning, som nu för tiden kallas ”layout” kom upp på tapeten, igen!!! En idé som framfördes var ”biosalong” på tvären (ni vet ju hur lokalerna ser ut) eller i ”bakrummet”. Då kunde man först titta på bilder utan att behöva vända på stolarna och det i sin tur skulle frigöra nuvarande utrymme för andra aktiviteter. Fast kaffet fick ju vi dricka där ändå, precis som vi gjorde i går kväll! Gott! Och du, vilka bilder, de blir bara bättre och bättre, både tekniskt och bildmässigt, (komposition, skärpa, vitbalans m.m.) nu låter det väl som någon kameraförsäljare förstås, men icke, detta beror på att ett antal kunniga medlemmar gärna delar med sig av sina med  möda införskaffade kunskaper och erfarenheter, tycker i alla fall….Lilliz
Alf Wulff
Jürgen Lukas