måndag 21 november 2016

ARBETSKVÄLL var det, eller kanske rent av SKOLKVÄLL. Det fanns i alla fall gott om elever och en och annan lärare. Leif hjälpte någon att ladda in Lightroom på en laptop, Ralf lärde ut Picasa och visade att det programmet kan en hel del och är lätt att använda för den som är ovan vid bildbehandlingsprogram, samt, det hjälper till att hålla ordning på dina bilder. Det finns ju andra bra bildbehandlingsprogram också som man säger på SVT och Sveriges radio. Joakim och Klas lärde ut kamerateknik ( läs: så fungerar kameran) på var sitt håll. Passpartouter skars ut av Klas och Ulrika.
Nästa måndag, som för övrigt är den sista för säsongen, är det föredrag av Patrik Larsson från Moderskeppet. Välkomna!
Om vi drack kaffe? Klart vi gjorde! Gott!

tycker i alla fall …………Lilliz